LCD REPLACEMENT HUAWEI NOVA 2I

By nur hadi suleiman In Android, Battery, iPhone, LCD, Motherboard, Plugin, Water Damage No comments

SKRIN CRACK? TOUCH DAN DISPLAY PROBLEM?

Adakah anda pengguna model huawei? Pernah tak antara anda atau kawan-kawan anda mengalami kerosakan pada model huawei tu? Ada yang kongsikan mengalami masalah seperti LCD pecah, speaker tak bunyi, camera tak berfungsi, dan macam-macam lagi. Yang ni, encik Rafiq dan beliau mengalami masalah LCD beliau pecah dan touch dan display problem. Kalau dibiar memang takkan rasa best macam baru beli dulu. Dalam 1-2 jam sahaja, dah selesai tukar LCD baru. Tak ada masalah lain, kita tukar je terus, Alhamdulillah dah selesai dan boleh pakai seperti biasa.